Noul i20

FLUIDIC SCULPTURE 2.0

Filosofia de design Hyundai “fluidic sculpture 2.0” se regaseste in farurile cu forma dinamica si in profilul sculptural, cu linii elegante.

Proiectoare performante
Inspirat de cea mai recenta interpretare a filosofiei specifice marcii “fluidic sculpture 2.0”, noul model a fost proiectat in cadrul Centrului European de Design din Rüsselsheim, Germania. Pentru a conferi un aspect unic, designul partii frontale este consolidat de o grila orizontala, ingusta, care uneste cele doua blocuri optice, care includ proiectoare cu functie dubla: lumini de zi si lumini de pozitie cu tehnologie LED.

Grila radiatorului
Echipa de designeri Hyundai a oferit partii frontale un aspect indraznet, cu grila hexagonala cromata pozitionata mai jos, atat din ratiuni estetice, cat si tehnice.

Mai multa flexibilitate
Designul sofisticat al exteriorului ascunde un interior surprinzator de spatios. Dimensiunile habitaclului plaseaza modelul i20 intre liderii segmentului ca proportii si nivel de rafinament.
Pentru mai multa flexibilitate, atunci cand bancheta din spate este complet rabatata, volumul portbagajului ajunge la 1.042 litri – ideal pentru cei care transporta bagaje de mari dimensiuni.
In plus, podeaua retractabila poate fi coborata sau urcata pentru a ascunde bagaje sau a crea spatii suplimentare de depozitare.

Habitaclu confortabil
Pentru mai mult confort, sistemul de bord dispune de un ecran TFT-LCD, care permite o calatorie mai sigura, datorita informatiilor oferite despre autovehicul, plasate la indemana utilizatorului.

Sistem de avertizare la depasirea involuntara a benzii de rulare (LDWS)
Directia de rulare este schimbata fara semnalizare? Sistemul LDWS va avertizeaza despre acest aspect printr-un semnal vizual dublat de unul sonor.

Sistem de monitorizare a presiunii in anvelope (TPMS)
Sesizeaza si notifica scaderea presiunii in oricare dintre anvelope, afisand informatiile pe instrumentarul de bord.

DESIGN REMARCABIL

De la designul elegant, la interiorul ergonomic si placut la atingere.
Pur si simplu nu iti poti lua privirea.

Geamuri fumurii
Pentru intimitatea si confortul pasagerilor, geamurile spate si luneta sunt fumurii.

Banda de protectie laterala
Se integreaza perfect alaturi de spoilerele fata si spate, oferind autovehiculului un aspect aerodinamic si, in acelasi timp, protejand lateralele de zgarieturi.

Jante cu design sportiv
Fie ca optezi pentru jante de otel de 15″ sau pentru cele de aliaj de 16″, vei fi mai mult decat incantat de calitatea si designul sportiv.

INTERIOR VERSATIL SI RAFINAT

Interiorul versatil completeaza designul exterior sofisticat al noii generatii i20.

Design interior
Habitaclul beneficiaza de finisaje si materiale atent selectionate pentru a crea senzatia de inalta calitate, unica in clasa sa.
Una dintre cele mai interesante caracteristici este reprezentata de utilizarea unor blocuri de culoare, care creeaza senzatia de spatiu, oferind un aspect armonios. Pentru a evidentia dimensiunile impresionante, ocupantii locurilor din fata beneficiaza de spatiu suplimentar la cap, picioare si umeri, in timp ce locurile din spate pot acomoda confortabil pana la trei adulti.

Suporturi pentru pahare
Plasate convenabil intre scaunele din fata.

Suporturi pentru sticle pe interiorul portierelor
Sticlele pot fi depozitate in siguranta in buzunarele interioare ale portierelor.

Consola centrala si cotiera
Consola centrala ofera un spatiu suplimentar de depozitare in interior, constituind, in acelasi timp, si o cotiera confortabila.

PERFORMANTA SI EFICIENTA

Transmisie
Atat cutia manuala in cinci trepte, cât si cea in sase trepte, au fost intensiv testate pentru a oferi o schimbare mai lina, conform evoluțiilor tehnice aduse noului model. Pentru a imbunatati confortul, experienta la volan si economia de carburant, treptele superioare au o demultiplicare mai lunga pe fiecare motorizare, reducându-se turatia motorului la viteze ridicate.

Suspensie fata tip McPherson
Ofera o manevrabilitate superioara si siguranta sporita.

PREOCUPAT DE SIGURANTA? ACUM AI SOLUTIA

Noul Hyundai i20 dispune de tehnologii care sa asigure protectia ta si a familiei.

Sistem de sase airbag-uri
Pornesti linistit la drum datorita sistemelor de siguranta integrate, printre care cele sase airbag-uri: doua frontale, doua laterale si doua cortina, care asigura protectia de jur imprejurul habitaclului. Imaginea este cu titlu de informare.

Semnalizarea opririi in caz de urgenta (ESS)
In cazul unei opriri de urgenta, autovehiculul semnalizeaza automat, prin aprinderea avariilor, pentru a preveni ceilalti conducatori auto din trafic si a evita o coliziune din spate.

Geamuri electrice
Geamurile pot fi coborate si ridicate electric. In plus, geamurile fata beneficiaza de temporizator, actionarea realizandu-se printr-o singura atingere a butonului.